Hudvård och spa

Att tillverka egen ekologisk hudvård är billigt, roligt och bra för både dig och miljön. Dessutom har du möjlighet att anpassa den till din hudtyp och dina behov.

Jag erbjuder flertalet workshops i hudvård och spa. Vi tillverkar allt från egen salva och deodorant, till skrubbar, ansiktsmasker, kroppsoljor, samt njuter av fotspa och ångbad.

Syftet med mina workshops är att väcka nyfikenhet för det rena och naturliga, erbjuda grundläggande kunskap om örters helande förmåga, samt inspiration till fortsatt användande av örter i vardagen.

OBS! Jag använder endast ekologiska och rena eteriska oljor och vegetabiliska oljor och kroppssmör på mina kurser.

 

NATURLIG HUDVÅRD – efter överenskommelse 

Perfekt för möhippa/svensexa eller som personalaktivitet. Anpassas efter den tid ni har till förfogande.

Bli inspirerad av råvaror från natursköna Moder Jord och lär dig grunderna i hur du tillverkar egen ekologisk hudvård. Vi går igenom giftfria och skonsamma alternativ till dagens konventionella hudvård och tillverkar sedan en lyxig ansiktskräm, en handkräm och en ansiktsrengöring. Vi använder skonsamma och giftfria råvaror som örtvatten, bivax, eteriska och vegetabiliska oljor. Du lär dig massor om örter, eteriska oljor och vegetabiliska oljor. Vi avslutar eftermiddagen med ett minispa.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, ett urval av ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor, t. ex. sheasmör, kakaosmör, avokadoolja, olivolja och kokosolja, örtvatten (hydrolat), möjlighet att bekanta dig med ett stort antal eteriska oljor, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem. Självklart ingår fika och örtte.

Tid: 13-17

Pris: 800 kronor

Anmälan är  bindande. Betalning sker med kort, swish eller till plusgiro 784717-1