Försäljning kosttillskott barn

VITAMIN- OCH MINERALTILLSKOTT

Jag säljer två kosttillskott för barn som heter Animal Parade. Den ena tabletten är ett multivitamin- och mineraltillskott. Den andra är ett ”grönt” tillskott som innehåller superfoods i form av broccoli, spenat, vetegräsjuice, chlorella, spirulina, rödbetsjuice, kelp (en alg) och alfalfa. Dessa superfoods är alla rika på vitaminer och mineraler.
Vitaminer och mineraler behövs för att alla funktioner i kroppen ska fungera optimalt. De behövs för att omvandla hormoner och signalsubstanser, för att kroppen ska kunna omvandla näring till energi, för att syra-basbalansen ska upprätthållas, för att cellerna ska tillgodoses osv, osv. Vi kan inte vara utan någon vitamin eller mineral, alla behövs.

Mina barn äter båda dessa kosttillskott i perioder, framförallt under vinterhalvåret när det är svårt att få tag på närproducerad och ekologisk frukt och grönsaker. Solen tittar dessutom inte fram lika ofta, kroppen blir helt enkelt inte tillgodosedd naturligt på samma sätt som på sommaren. Jag upplever att tillskotten bidrar till en bättre hälsa. Barnen är inte sjuka lika ofta och när de väl är sjuka blir symptomen lindrigare.

Kosttillskotten kan kombineras eller tas var för sig. Vitamin- och mineraltillskottet innehåller alla vitaminer och mineraler samt frukt och grönsaker i koncentrat. Det ”gröna” kosttillskottet innehåller de vitaminer och mineraler som finns naturligt i t.ex. broccoli, spirulina och alfalfa.

I burk innehåller 90 tabletter och räcker 1½-3 månader beroende på hur många barn (eller vuxna) som ska ha.

229 kr/burk

Animal ParadeKidGreenz

You must be logged in to post a comment