Vegetabiliska oljor

Jag säljer också Pranaroms ekologiska, vegetabiliska oljor. De innehåller näring och essentiella fettsyror som hjälper kroppens celler att byggas upp. De ger också en ökad skyddsfunktion, hjälper kroppens självläkning och hudens immunförsvar. Jag har ingen webbshop i nuläget men du kan handla i min butik på torsdagar kl. 12-18 eller efter ö.k. Självklart skickar jag produkter till dig om du inte kan komma till butiken.

  • Gurkörtsolja 180 kronor för 100 ml: Rik på Omega 6-fettsyran GLA som bl.a. används vid behandling av eksem, problemhud (acne), ledgångsreumatism och PMS. 
  • Mandelolja 120 kronor för 100 ml: Oljan pressas ur mandelkärnan, den är doftfri och har en lång historia inom hudvården. Den tas lätt upp av huden, är halvfet och mycket effektiv på irriterad, kliande och torr hud. Den är fin som ansiktsolja eftersom den är cirkulationsökande och rik på vitaminer. Bra vid eksem, även psoriasis eftersom den hjälper inflammerad hud och renar huden från tilltäppta porer och akne. Mandeloljan är rik på oljesyra, steroler och vitamin E. Öppnad flaska håller i ca 2 år.
  • Jojobaolja 130 kronor för 100 ml: Jojobaoljan utvinns ur en böna. Fettet påminner om hudens eget fett och verkar reglerande på huden av den anledningen. Oljan är antiinflammatorisk, lugnande, ph-reglerande och allmänt skyddande. Den är mycket säker att använda vid allergi och känslig hud. Doften är mycket svag, oljan är halvtorr och mycket hållbar. Användbar vid eksem, psoriasis, akne och till parfymolja.
  • Johannesörtsolja 150 kronor för 100 ml: Fantastisk vid nerv- och muskelsmärta, t.ex ischias och värk som kommer från spänningar. Kan med fördel också användas på små sår, blåmärken, ärr osv.
  • Jättenattljusolja 180 kronor för 100 ml: Innehåller, precis som gurkörtsoljan, höga halter av GLA.
  • Vallörtsolja 200 kronor för 100 ml: Fantastisk vid svårläkta sår, hudsprickor och slapp hud.

You must be logged in to post a comment