Referenser

”Med stor entusiasm och inspirerande rätter, tog Elisabeth hela vår avdelning med storm. Goda smaker, bra kombinerat och med ett suveränt samordnande, delades uppgifterna ut för att till sist avnjuta en 3-rättersmeny tillsammans.”

Anders Rönnerstål, IT-chef, IT-avdelningen Eslöv Kommun

”Tack för en mycket trevlig och inspirerande workshop. Så roligt att laga mat tillsammans och sen få äta regnbågens färger i sällskap med nya vänner.”

Nina, Raw Food-workshopdeltagare

”I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter. Jag är oerhört tacksam över denna positiva hjälp som dessutom är helt naturlig. Om jag känner av en uns av det dåliga mående jag hade innan så kontaktar jag Elisabeth för konsultation och varje gång känner jag tydlig bättring och balans.

Tack för fantastisk hjälp!
Samya”

 

”Att johannesörtolja är effektiv och hjälper är jag bevis på. Jag snubblade och ramlade framstupa på ett stengolv. En kort stund efter fick jag kraftig muskelvärk i höger lår. Jag hade svårt att gå. Jag kontaktade Elisabeth som ordinerade att smörja med johannesörtolja. På kvällen tilltog värken. Jag smorde med oljan och på morgonen vaknade jag och värken hade försvunnit. Jag fortsatta att smörja två dagar efter morgon och kväll. Helt fantastiskt!”

 

”Jag fick ont i höger höft och smärtan strålade ner i benen. Fick en läkartid och läkare fastslog att det var ischiasnerven som inte går att behandla. Han bad mig kontakta en sjukgymnast. Jag kontaktade Elisabeth som ordinerade Johannesörtolja. Jag började smörja 3 gånger per dag. Två veckor senare ringde sjukgymnasten för att jag skulle få komma på ett besök. Men då hade värken gått över och jag kände ingenting längre”.

 

”Jag kan varmt rekommendera nässlor. Elisabeth ordinerade mig att göra en dryck på torkad nässla och hett vatten och att jag skulle dricka ett stort glas varje dag. Jag känner mig stärkt och har inte haft en förkylning på de sex månader som jag druckit nässlan”

 

”Hej Elisabeth, ville bara tala om att det känns som att teet och tinkturen hjälper, om inte det är vårkänslor 🙂 har smugit sig in hopp, framtidstro, en gnutta harmoni och det tillsammans med att jag bytt kost gör att jag inte känner mig som ett stressat djur längre. Sover bättre med så tack”

Klient i örtmedicin

 

”Många skratt, fantastiskt gott och inte svårt som en kan tro!!
En lärorik introduktion och dörröppnare till ett för mig nytt sätt att laga mat. Mums!
Stort tack för idag
.”

Malin, Raw Food-deltagare

”Jag kan varmt rekommendera Elisabeths rawfood workshop. Hon är naturlig och proffsig på en och samma gång. Sitter inne med otroligt mycket kunskap, men babblar inte sönder ämnet. Det är en fin stund där inspirationen flödar och glädjen och skrattet är i fokus. Och såklart god mat. Fast ordet god räcker inte. Det blir sagolikt och man känner så otroligt stolt att varit med och skapat dessa mästerverk. Det enda jag önskat var mer tid. Men det var ju bara för att vi hade så makalöst mysigt.”

Åse, Raw Food-deltagare

”En helt underbar och magisk förmiddag hos kunniga och inspirerande Elisabeth. Ett proffs inom sitt område. Sakligt och roligt, allt i en lagom mix. Maten var ljuvligt gott! Jag vill varmt rekommendera ALLA till en eller flera utbildningar hos Elisabeth i Raw Foodkonsten.”

Ewa, Raw Food-deltagare

 Logo-small-header

You must be logged in to post a comment