Örtterapi och näringsterapi

 

 

 

 

 

 

”I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter. Jag är oerhört tacksam över denna positiva hjälp som dessutom är helt naturlig. Om jag känner av en uns av det dåliga mående jag hade innan så kontaktar jag Elisabeth för konsultation och varje gång känner jag tydlig bättring och balans.

Tack för fantastisk hjälp!”
Samya

Med min och örternas hjälp kan du få bättre livskvalité. Du kan leva det liv du önskar utan att känna dig begränsad av smärta eller orkeslöshet. Du kan få hjälp med magproblem, huvudvärk och acne. Smärtor i muskler och leder, trötthet och orkeslöshet, brist på glädje och drivkraft. Hormonella obalanser som endometrios, pcos, pms  och östrogendominans. Varmt välkommen att boka en konsultation i örtmedicin.

Under en konsultation är du i fokus. Efter ett samtal där vi går igenom sömn, arbete, mat, motion, relationer, tankemönster, andning så finner jag, tillsammans med dig, en lämplig behandling. Livsstilsförändringar, kostomläggning och örter hjälper dig att komma i balans igen. En behandling innefattar samtal och individuellt anpassad rådgivning.

Bokar gör du genom att ringa 073-8155400 eller skicka ett mail: elisabeth@kristallklartliv.se.

Konsultation: Jag har ett timpris på 700 kronor.

Skypesamtal: Har du svårt att komma till praktiken? Konsultation på distans sker via Skype. Ett samtal tar ca 60 minuter och kostar 600 kronor.

Telefonbehandling: 30 minuter, 300 kronor, för dig som t.ex. vet vilka örter du behöver, vill ha en bekräftelse på att du är på rätt väg.

Betalning sker kontant, med swish eller izettle.

 

 

Logo-header-instant

You must be logged in to post a comment