Örtmedicin och näringsterapi

 

 

 

 

 

 

”I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter. Jag är oerhört tacksam över denna positiva hjälp som dessutom är helt naturlig. Om jag känner av en uns av det dåliga mående jag hade innan så kontaktar jag Elisabeth för konsultation och varje gång känner jag tydlig bättring och balans.

Tack för fantastisk hjälp!”
Samya

Intresset för växters läkande egenskaper har ökat markant de senaste åren. Medicinalväxterna har en gedigen historia och kan spåras bakåt till neandertalarna. Användningen av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder.

Örter och näring hjälper till att stärka och balansera kropp, själ och sinne. Med rätt hjälp kan vi kroppen läka sig själv. Örterna jobbar på flera plan, med försiktighet, och i samklang med kroppen. För mig är örter friskvård och kan användas förebyggande, varje dag. Örter jobbar alltid holistiskt men kan också användas specifikt för mage och matsmältning, stressproblematik av alla slag, energilöshet, orkeslöshet och nedstämdhet, värk i leder och muskler, PMS, klimakteriebesvär och andra obalanser i hormonsystemet, obalanser i huden, och vägledning.

Under en behandling är du i fokus. Efter ett samtal där vi går igenom sömn, arbete, mat, motion, relationer, tankemönster, andning så finner jag, tillsammans med dig, en lämplig behandling. Livsstilsförändringar, kostomläggning och örter hjälper dig att komma i balans igen. En behandling innefattar samtal, ansiktsdiagnostik och individuellt anpassad rådgivning. Dessutom fyller du i ett 3-dagars kostschema samt en hälsoprofil ca en vecka innan behandlingen.

Bokar gör du via www.boka.se/Kristallklart, till 073-8155400 eller via mail: elisabeth@kristallklartliv.se.

Första konsultation: ca 120 min kostar 1200 kr

Återbesök: Ett återbesök på ca 60 minuter kostar 550 kronor.

Skypesamtal: Har du svårt att komma till praktiken? Konsultation på distans sker via Skype. Ett samtal tar ca 60 minuter och kostar 600 kronor.

Telefonbehandling: 30 minuter, 300 kronor, för dig som t.ex. vet vilka örter du behöver, vill ha en bekräftelse på att du är på rätt väg.

Betalning sker kontant, med swish eller izettle.

 

 

Logo-header-instant

You must be logged in to post a comment