Örtmedicin och näringsterapi

 

Intresset för växters läkande egenskaper har ökat markant de senaste åren. Medicinalväxterna har en gedigen historia och kan spåras bakåt till neandertalarna. Användningen av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder.

Örter och näring hjälper till att stärka och balansera kropp, själ och sinne. Med rätt verktyg kan vi läka oss själva. Örterna jobbar på flera plan, med försiktighet, och i samklang med kroppen. För mig är örter friskvård och kan användas förebyggande, varje dag.

Örter jobbar alltid holistiskt men kan också användas specifikt för mage och matsmältning, stressproblematik av alla slag, energilöshet, orkeslöshet och nedstämdhet, värk i leder och muskler, PMS, klimakteriebesvär och andra obalanser i hormonsystemet, obalanser i huden, och vägledning.

Under en behandling är du i fokus. Efter ett samtal där vi går igenom sömn, arbete, mat, motion, relationer, så finner jag, tillsammans med dig, en lämplig behandling. Livsstilsförändringar, kostomläggning och örter hjälper dig att komma i balans igen. En behandling innefattar samtal, ansiktsdiagnostik och individuellt anpassad rådgivning. Dessutom fyller du i ett 3-dagars kostschema samt en hälsoprofil ca en vecka innan behandlingen.

Bokar gör du på 073-8155400 eller via mail: elisabeth@kristallklartliv.se.

Första konsultation: ca 120 min kostar 1100 kr

Återbesök: Ett återbesök på ca 60 minuter kostar 500 kronor.

Skypesamtal: Har du svårt att komma till lokalen? Konsultation på distans sker via Skype. Ett samtal tar ca 60 minuter och kostar 600 kronor.

Telefonbehandling: 30 minuter, 300 kronor, för dig som t.ex. vet vilka örter du behöver, vill ha en bekräftelse på att du är på rätt väg.

Betalning sker kontant, via faktura eller med swish.

 

 

Logo-header-instant

Leave a Reply