Om

”WE ARE THE KEEPERS OF OUR OWN HEALING. We are the keepers of an intuitive intelligence so powerful it can tell us how to heal. The time has come for each of us to claim it again. Never forget: It is your right to heal. It is your right to look inside yourself for the answers.”

Dr. Judith Orloff, Guide to Intuitive Healing

För mig är livet en resa. En resa som ständigt pågår. En resa med olika destinationer som du stannar till vid olika länge beroende på var i livet du befinner dig. Ibland tvingas du vänta länge vid en destination. Detta kan tyckas frustrerande, men ibland är också själva väntandet målet med resan. Vi gör både en yttre och inre resa. Den yttre handlar om var vi bor, vilka vi växer upp med, fritidsaktiviteter och faktiska resor världen över. Ibland är vi kanske inte så medvetna om den inre resan förrän vi ställs inför en längtan efter att se och uppleva något annat, något som vi inte kan resa till i så kallad fysisk form. En rastlöshet vi lever med som inte försvinner med ett nytt inköp eller ett möte med en vän eller ett nytt jobb. En rastlöshet som driver oss till att titta in i oss själva och möta den vi faktiskt är.

Under resans gång behöver vi ibland vara ensamma och ibland behöver vi omge oss med kärleksfulla människor som stöttar oss. Ibland är resan fruktansvärt tung och ibland flyger vi fram mot nästa mål. Oavsett var du är så finns fantastiska hjälpmedel som hjälper dig att acceptera resan som den är och samtidigt hjälper dig till nästa destination.

Angelic Reiki® Healing låter dig slappna av på djupet samtidigt som din kropp får möjlighet att läka gamla sår och lösa upp blockeringar. Med hjälp av Örternas läkande kraft kan du komma till rätta med diverse obalanser eller bara få extra energi och ork att ta dig igenom en tuff period på din resa. Raw Food kan hjälpa dig att komma närmare din kropps behov och hjälpa dig rensa kroppen och tanken från gammal energi som du inte längre behöver.

Jag, som ser framemot att få dela en bit av din resa med dig, heter Elisabeth Antonson. Jag bor i Eslöv med min familj. Jag är Angelic Reiki® Master Teacher, kost- och näringsterapeut samt örtterapeut.

Jag hoppas att du, i mötet med mig, ska känna inspiration, glädje och kärlek.

 

 

 

Logo-small-header

Leave a Reply