Raw food

Raw Food

Att äta raw food är för många människor en livsstil men det kan också vara ett härligt komplement till din vanliga kost. Raw Food upphettas inte över 42 grader och består av grönsaker, rotfrukter, frukt, bär, alger, nötter, kallpressade oljor och super foods. Raw Food är fri från gluten, mjölk, raffinerat socker och kemiska tillsatser. Jag tycker raw food är oerhört inspirerande och får verkligen möjlighet att leva ut min kreativa sida. På bilden ser ni chokladtryffel.

Jag är cirkelledare på ABF och har två olika kurser i nuläget, en med fokus på grunderna i raw food och en dessertkurs.  Läs gärna mer på ABF mittskåne där de presenterar ett par nyheter under våren.  Jag håller även inspirationsföreläsningar och workshops. När vi träffas på en workshop pratar vi näring och lagar raw food tillsammans. Jag kommer gärna hem till dig och lagar raw food med dina vänner eller familj. Självklart kan barnen vara med och lära sig att göra härliga godsaker till kalaset och fredagsmyset.

Ett exempel på meny kan vara grön juice och tamarimandlar som snacks, zucchinirullar som förrätt, salladsskålar med mexikansk fyllning som huvudrätt och avslutningsvis randig dessert med bär och chokladtryffel.

 

Raw Food-workshop: 495 kr/person, inklusive råvaror och material, 2,5-3 timmar

Exempel på upplägg:

– Tre rätters meny

– Smårätter

– Desserter och fikabröd

– Godis

– Frukost och mellanmål

– Julgodis

– Barnkalas

Raw Food-föreläsning: 1200 kr/timme (skolor har andra priser)

Priserna är inklusive moms.

raw tryfflar

 

 

 

Logo-small-header