Onlinekurser

Chakrabalansering med eteriska oljor

 

Äntligen kommer e-kursen ”Chakrabalansering med eteriska oljor”. Kursen innehåller information om chakrasystemet och hur du kan använda eteriska oljor för att stärka och balansera detta.

I kursen ingår en chakrameditation och den eteriska oljan Elemi. Elemi förenar och hjälper till att balansera de nedre och övre chakrana. Elemi skänker dig frid i kombination med total klarhet. Elemi är användbar vid alla typer av meditationer, men framförallt vid visualisering. Elemi hjälper oss att ta oss igenom rädslor, underlättar för oss att släppa taget och omfamna förändringar. Den skyddar, löser upp negativ energi och energiblockeringar.
Dessutom är den energihöjande och underlättar medkänsla, harmoni och enhet.

Du startar kursen när det passar dig. Var tredje dag under ca tre veckor får du ett dokument till din mail med information om chakran och eteriska oljor. Du får omgående tillgång till meditationen, och under kursens gång får du din eteriska olja skickat till dig.

Pris: 533 kronor
Anmälan: Skicka ett mail till elisabeth@kristallklartliv.se. När du betalar in avgiften till PlusGiro 784717-1 så är du med på tåget och all info skickas till dig som beskrivits ovan.

 

Att Vakna! med Åse och Bettan

Längtar du efter att vara mer i Kärlek, Tacksamhet och Frid?
Att känna dig Trygg och veta att allt är Bra.
Är du nyfiken på Änglar och Kristaller?
Vill du börja Meditera och ta emot Healing?
Inspireras du av Naturens läkande kraft och dofter?
Vill du ta tillbaka din egen Kraft, finna Stillhet och verkligen Njuta av livet?

Att Vakna! är en 28 dagars onlinekurs med healing och meditation i fokus. Denna kurs kommer att väcka dig och den du innerst inne är. Vårt syfte är att lyfta fram kraften du har inom dig och få dig att inse att du bär på din egen sanning.

Kursen är uppbyggd så att du får tillgång till en videofilm varje dag då vi samtalar om olika ämnen inom andlighet så som healing, meditation, ärkeänglar, kristaller, eteriska oljor, chakrasystemet, andning, kärlek m.m. Du uppmuntras att meditera och kommer att få healing var tredje dag.

Det här ingår i kursen:

  • Du får tillgång till 28 videofilmer,  en varje dag
  • Du får tillgång till 3 vägledda meditationer
  • Du får 10 healingtillfällen i grupp på distans

Vi som håller i kursen heter Åse och Bettan och vi har valt att agera på vår inre kreativitet och glädje, vilket har resulterat i den här kursen.
Du kan läsa mer om Bettan här
Du kan läsa mer om Åse här

Kursstart: 1 februari 2019

Längd: 28 dagar

Investering: 999 kronor (ord. pris 1333 kronor)

Kursbeskrivning:

Att Vakna! med Åse och Bettan är en 28 dagars kurs med andligt fokus.
Vårt syfte är att få dig att vakna. Att transformera dig. Att få dig att öppna upp och ta tillbaka din kraft. Att hitta den du är på riktigt.
Vi kommer att inspirera dig och väcka din nyfikenhet inom områden som:
Healing
Angelic Reiki®
New Shamballa
Meditation
Ärkeänglar
Kristaller
Eteriska oljor
Chakra
Läkande mat
Andning
Tallkottskörteln
Drömmar
Helig geometri
Förlåtelse
Kärlek

Varje dag får du tillgång till en videofilm där vi delar med oss av vår kunskap (filmen ligger kvar i fem dagar för dig som inte har möjlighet att se den direkt).
Det ingår distanshealing i grupp vid tio tillfällen till ett värde av 5000 kronor.  Du får även tillgång till tre vägledda meditationer (nedskrivet material ingår ej).

Kursen kommer att förändra dig djupt på cellnivå. Vi arbetar med Angelic Reiki® och New Shamballa som helar på alla plan: fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. Målet är att återställa ditt naturliga energiflöde och öka ditt välbefinnande. Det är en högvibrerande, djupgående och unik helandemetod som används i hela världen och som bygger på forntida visdom. Villkorslös kärlek för ditt högsta bästa.

Vi kommer under dessa 28 dagarna att vägleda dig till att lyssna inåt, för det är där i din stillhet som dina svar finns. Du är ett bestämt syfte. Du bär på din egen sanning.
Förbered dig på en spännande resa!

Du bokar genom att fylla i formuläret längst ner på Åses sida: http://www.klarheten.nu/kurser/kurser-on-line/att-vakna!-38097841

Kursdeltagarnas upplevelser av kursen:

Det har varit en fantastisk resa. Har verkligen fått en skjuts framåt. Är så tacksam för alla nycklar som gör att jag mycket bättre kan klara mig själv.  
Jag ser en film varje dag och sen går jag igenom och antecknar det jag inte kände till sen tidigare. Jag mediterar varje dag olika länge. Nu äntligen efter många år händer nåt! Känner energier, härligt! Jag känner energier under healingen. Skönt. 
Har sökt efter detta länge. Passar mig väldigt bra.
Stort tack för en väldigt genomtänkt, upplysande och fantastisk kurs!!
Vill tacka så väldigt mycket för det ni gör!! 
Ha en fin dag. 
Hälsningar Karin

Hej.
Kursen har hjälpt mig att må bra, genom att jag fått tillit till livet. Meditationerna har fått mig att varva ner. Många änglar har dykt upp, jag kommer ihåg Mikael, Chamuel och Gabriel, för det är ju trygghet, kärlek och lycka jag vill ha.
Minns också det där med Hawaiiansk meditation. Att förlåta genom att säga ” Jag är ledsen, snälla förlåt mig, tack, jag älskar dig”, har fastnat i mitt hjärta. Själv är jag pensionär sedan januari 2018 och har bestämt mig för att bara ha roligt i livet. Jag har ”hittat mig själv” och kommer att minnas era tänkvärda ord. Meditationerna kommer att följa mig genom livet.

Tack för den underbara kursen!
Mvh
Bertil

 

Tack för en fantastisk kurs!
Jag känner speciellt av healingen ni ger. Det händer mycket positivt i mitt liv just nu  och det känns kraftfullt.
Tack!
Alexandra