Veckans kort (v. 49) från Växtriket

Veckans kort (v. 49) från Växtriket

Elisabeth No Comment
Örter

Veckans kort (v. 49) från Växtriket ?

QUEEN OF THE NIGHT – Cereus greggii

Kaktusen Nattens Drottning är en lysande ökenblomma som skiner i mörkret och stänger sina kronblad vid soluppgången.

Nattens Drottning ger oss kunskap om månen och hennes cykler. Hon leder oss igenom våra mörkare sidor genom att skymta lite på slöjorna som skiljer mörker och ljus. Nattens Drottning lär oss att varje hjärta är fyllt av drömmar, böner, hopp och tro och att ett behagfullt liv ges till de tacksamma.

Som en lanterna visar Nattens Drottning oss vägen till högre självkännedom. I natt är det superfullmåne. Vad vill du släppa taget om för att lättare se och omfamna vem du verkligen är? Meditera i månens sken eller håll en ritual där din intention är att släppa gammalt och välkomna nytt. Nattens Drottning lär oss tålamod, kärlek och uthållighet och att du är din egen mästare och bär på all visdom inom dig . Det kanske är dags att låta det läkande ljuset lysa på dig själv, för att fylla på med energi.